KAMéleon PANZIÓ

Micsoda? Ez valami elírás?

Nem, miért? Létezik már kutya panzió, macska panzió, miért ne lehetne kaméleon panzió is. Ha elutazol és nincs ki párásítson és etesse kaméleonodat, akkor behozhatod hozzánk és mi gondját viseljük. Így már felhőtlen lehet a nyaralás.

Szállítani az állatot hozzánk egy hordozóban (pl. Faunarium) érdemes, nekünk nincs szükségünk a terráriumra, abból van rogyásig, sőt kérjük, hogy a szállítódobozt is vidd magaddal, nehogy nálunk elkeveredjen, mert azért sajnos felelősséget nem tudunk vállalni.

Az állatot etetjük, itatjuk, mesét mondunk neki, sőt, ha igényli még alkalmi partnert is találunk számára. 🙂 Na jó, ez már túlzás!

Az „all inclusive” férőhelyek száma sajnos azért nem teljesen korlátlan, így érdemes egyeztetnünk pár nappal az előtt, hogy hoznátok kedvenceteket. Előkészítjük a helyét, hogy neki már csak be kelljen sétálni a lakosztályba.

Panzió szolgáltatásunk igénybevétele előtt kérjük olvasd el a fontosabb tudnivalókat, erre a nyilatkozatra fogunk kérni majd személyesen egy miniszteri aláírást (nem a kaméleontól):

Fontos tudnivalók és beleegyező nyilatkozat.pdf

A szolgáltatás díja 2023.08.01-től 1 000 Ft naponta, mely teljes ellátással értendő.